top of page

SZOCIÁLIS-KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGFEJLESZTŐ CSOPORT

ÓVODÁSOK, KISISKOLÁSOK SZÁMÁRA

Az első csoportos foglalkozások 2022 októberében indulnak

 

Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik szociális és beilleszkedési nehézségekkel küzdenek. A csoportokat két külön korosztály számára indítjuk:

  • középső- és nagycsoportos óvodás (5-7 évesek): keddenként 15 órától (50 perc/alkalom)
    6500 Ft/fő/alkalom

  • kisiskolás (7-10 évesek): csütörtökönként 17 órától (90 perc/alkalom)
    9000 Ft/fő/alkalom

Komplex fejlesztésre kerül sor, melynek során pszichológus szakemberek segítik a gyerekeket. Játékos feladatokon keresztül próbálgathatják a szociális helyzetekben való boldogulást, a kommunikációt, a rugalmasságot, finommotorikát, figyelemmegtartást, érzelemfelismerést, érzelemkontrollt, az együttműködést és a barátkozást.

A csoportok kognitív viselkedésterápiás alapelvek szerint működnek, jutalmazórendszeren keresztül kapnak visszajelzést a gyerekek, érdeklődésük és erősségeik mentén gyakorolhatják a számukra nehézségeket jelentő helyzeteket.

A csoportba kerüléshez szükséges előzetesen egy szülőkonzultációval egybekötött megelőző interjú, ahova a szülőt és gyermeket együtt várjuk. Az interjú célja a gyermek aktuális állapotának megismerése, hogy az egyéni sajátosságait figyelembe véve kapjon megfelelő támogatást. A megelőző interjú (90-120 perc) ára 15.000 Ft, két pszichológus vezetésével.

Amire számítani lehet:

  • 10 alkalom

  • Játékos fejlesztő gyakorlatok

  • Nyomtatható segédanyagok

SZAKEMBEREINK

László Réka.jpg

László Réka

tanácsadó szakpszichológus

Nagy Eszter.JPG

Nagy Eszter

pedagógiai szakpszichológus, gyermek- és serdülő CBT konzultáns

bottom of page