top of page

ISKOLÁRA HANGOLÓ NYÁRI TÁBOR

Nyári tábor indul 2021 augusztusában

Ha szeretné, hogy gyermeke felkészülten várja az iskolai kihívásokat, jelentkezzenek félnapos, intenzív, iskolára hangoló nyári táborunkba!

A táborról

Várjuk azokat a nagycsoportos óvodás gyermekeket, akik szeretnének minden területen felkészülni az iskolakezdésre, miközben egy izgalmas kalandon vesznek részt, ahol új barátokkal gazdagodnak!

Minden képességterület fejlesztésre kerül, úgy mint a figyelem, a nagymozgások (egyensúly, mozgáskoordináció) és finommozgások, a grafomotorika, a mozgás és a beszéd összerendezése, a ritmusérzék, a testséma, a téri és síkbeli tájékozódás, a szókincs, a mondatalkotás, a beszédészlelés, a logikus gondolkodás, a fonológiai tudatosság, a vizuális és auditív észlelés, az emlékezet, a számolási készség, az önszabályozási mechanizmusok.

Gyógypedagógus és pszichológus szakemberek gondoskodnak róla, hogy a játékos és izgalmas foglalkozásokon mindenki saját igényeinek megfelelően fejlődjön, miközben szociális és érzelmi téren is megerősödnek. Célunk a biztonságos, kellemes légkör megteremtése, ahová mindenki szívesen jön és sokat tanul.

Időpont:

2021.08.09.-08.13. minden nap 8:30-12:30

Részvételi díj: 34.000 Ft/fő

  • Napi 4 óra komplex foglalkozás

  • Egyéni szülőkonzultáció a csoport indulása előtt és a foglalkozások lezárása után

  • Gyakorló füzet, amit a tábor végén hazavihetnek

 

További információ és jelentkezés az Elérhetőségek menüpontban (a turnus megjelölésével).

Iskolára hangoló nyári csop.png

SZAKEMBEREINK

IMG_9066.jpg

Háber-Vajda Ágnes

szakvizsgázott okleveles gyógypedagógus

László Réka.jpg

László Réka

tanácsadó szakpszichológus

bottom of page