top of page

BTM-ES GYERMEKEK
KOMPLEX FEJLESZTÉSE

„Szuper Csapat” – mindenkinek van szuperereje! Segítünk, hogy gyereke is megtalálja a sajátját!

Lassabban megy a tanulás? Sokszor elkalandozik a figyelme? Gyakran kerül konfliktusba? Nehezen megy a barátkozás? Valamiért nem tudja megmutatni mi rejlik benne? Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik BTM nehézségekkel, tanulási és/vagy beilleszkedési, magatartási nehézségekkel küzdenek, akár rendelkeznek szakvéleménnyel, akár nem.

 

A foglalkozásról

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a BTM nehézséggel küzdő gyerekek és családjuk komplex, sokrétű támogatást kapjanak nálunk, mind pedagógiai, mind pszichológiai oldalról egyaránt.

A csoportos foglalkozásokon komplex fejlesztésre kerül sor, melynek során gyógypedagógus és pszichológus szakemberek segítik a gyerekeket.

Örömmel várjuk azokat a kisiskolásokat, akik szeretnének játékos formában ügyesedni valamelyik tanulási képesség (olvasás, írás, számolás, figyelem, stb.) területén, miközben egyaránt fejlődnek szociális készségeik és érzelemszabályozásuk, megerősödik az önbizalmuk, valamint kibontakoztathatják kreativitásukat is.

A csoportfoglalkozások célja, hogy könnyebben menjen a tanulás és sikeres legyen a beilleszkedés, együttműködés az iskolában.

A csoportba kerüléshez szükséges előzetesen egy szülőkonzultációval egybekötött megelőző interjú, ahova a szülőt és gyermeket együtt várjuk. A konzultáció célja a gyermek aktuális állapotának megismerése, hogy az egyéni sajátosságait figyelembe véve kapjon megfelelő támogatást. A megelőző interjú (90-120 perc) ára 15.000 Ft, pszichológus és gyógypedagógus vezetésével.

Szuper Csapat.png

SZAKEMBEREINK

IMG_9066.jpg

Háber-Vajda Ágnes

szakvizsgázott okleveles gyógypedagógus

László Réka.jpg

László Réka

tanácsadó szakpszichológus

bottom of page