top of page

KREATÍV TEHETSÉGCSOPORT ÓVODÁSOKNAK

 

Játékos kaland kis felfedezők számára, akik szívesen mutatják meg ötleteiket, miközben új barátokra tehetnek szert. Jelentkezzen a februárban induló kreatív tehetségcsoportunkba az elérhetőségeinken.

A foglalkozásról

Kreatív tehetségcsoportjaink elsődleges célja, hogy a gyerekek egy támogató közegben megéljék a közös alkotás örömét, inspirálódjanak egymástól, miközben új barátokra találnak.  A kreativitás és a szociális készségek fejlesztése mellett fontos számunkra, hogy egyéni igényeiknek és érdeklődésüknek megfelelően olyan élményekben részesüljenek, melyek növelik a gyerekek önbizalmát, miközben közös kalandokban vesznek részt. A foglalkozások kis csoportos formában (3-4 fő), pszichológus vezetésével valósulnak meg. Az időpont egyeztetése a résztvevőkkel megbeszélés szerint történik.

 

Azon gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretnének együtt alkotni, felfedezni, szívesen barátkoznának hasonló érdeklődésű kortársakkal, sok ötletük van, amit szeretnének megvalósítani. Ajánljuk továbbá azoknak, akik esetleg nehezen illeszkednek be kortársak közé, nem mindig tudják kifejezni mi zajlik bennük, vagy bátorítást igényelnek, hogy ötleteiket és magukat másoknak is meg tudják mutatni, esetleg szeretnének magabiztosabbak lenni közösségben. A csoportok folyamatosan indulnak, a jelentkezők létszámának függvényében. 

 

A csoportba kerüléshez szükséges egy előzetes szülőkonzultáció (első pszichológiai interjú). A csoport előtt lehetőség szerint egyéni formában is találkozom a gyerekekkel, hogy jobban megismerjük egymást, hiszen így tudom igazán a sajátosságaikhoz igazítani a csoportfolyamatot, valamint ők is már egy ismerős érzéssel fognak érkezni a csoportos alkalmakra. A foglalkozások lezárása után lehetőség van szülőkonzultációra, ahol a csoportos alkalmak tapasztalatairól szóbeli visszajelzést adunk. 

 

A szülőkonzultáció és a foglalkozások áráról az Áraink menüpontban tájékozódhat.

tehetségcsoport.png

SZAKEMBEREINK

László Réka.jpg

László Réka

tanácsadó szakpszichológus

bottom of page