top of page

SZOCIÁLIS-KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGFEJLESZTŐ CSOPORT

12-14 ÉVESEK SZÁMÁRA

Az első csoportos foglalkozás 2022 októberében indul

 

Szeretettel várjuk azokat a 12-14 éves szociális nehézségekkel küzdő kamaszokat, akik szívesen részt vennének egy közös kalandban!

A Critical Core szerepjátékot autizmussal élő gyerekek számára fejlesztették ki. A kamaszok kitalált hősök bőrébe bújva oldanak meg a hétköznapi életben is előforduló problémákat, ezeken keresztül fejlődnek a kommunikációban, együttműködésben, rugalmasságban és érzelemszabályozásban.

A Critical Core rendelkezik a videójátékok által nyújtott előnyökkel (strukturált keretek, izgalmas kihívások, sikerélmények, gyakori visszajelzés stb.) képernyő előtt töltött idő nélkül!

A módszerről bővebb információ az alábbi linken található: https://gametogrow.org/criticalcore/

A csoportot játékmesterként pszichológus szakember vezeti. A foglalkozások keddenként 16 órakor kezdődnek, 90 perces időkeretben zajlanak, ára 9000 Ft/fő/alkalom.

A csoportba kerüléshez szükséges előzetesen egy szülőkonzultációval egybekötött megelőző interjú, ahova a szülőt és gyermeket együtt várjuk. Az interjú célja a gyermek aktuális állapotának megismerése, hogy az egyéni sajátosságait figyelembe véve kapjon megfelelő támogatást. A megelőző interjú (90-120 perc) ára 15.000 HUF

Amire számítani lehet:

  • 10 alkalom

  • Karakterlapok

  • Dobókockakészlet

SZAKEMBEREINK

Nagy Eszter.JPG

Nagy Eszter

pedagógiai szakpszichológus, gyermek- és serdülő CBT konzultáns

bottom of page